31-10-13

Leesvoer | november

November staat voor de deur, binnen een uur gaat het officieel van start. Daarom heb ik hier een lijstje van drie boeken die al zeker door mij gelezen zullen worden deze maand. De top van to-readlijst!

Zoals jullie ondertussen allemaal wel weten is november voor mij (en waarschijnlijk ook voor nog vele anderen) een heel opwindende maand waar ik al lang naar uit kijk. Deze maand komen namelijk de vervolgen uit op mijn twee favoriete series, World After en The Fiery Heart. Die twee staan er dus sowieso bij.


The Fiery Heart - Richelle Mead
Het vierde boek in de epische Bloodlines reeks. Ik kan niet wachten tot ik nog meer avonturen van Adrian en Sydney (en de rest van de clan) kan absorberen! Bovendien heeft Richelle ons een onverwacht einde belooft, eentje van Shadow Kiss kaliber, en hoewel ik het einde van The Fiery Heart zo lang mogelijk uitstel (want dan is het weer een jaartje wachten), ben ik toch heel benieuwd!

World After - Susan Ee
Nog zo'n langverwacht vervolg! En ik weet zeker dat ik hij des te lekkerder gaat smaken na al dat wachten. Ik wil meer te weten komen over de engelen en hun experimenten en ook over Raffe, die nog steeds in mysterie gehuld is :). Geef me ook nog maar wat sassy Penryn, mijn favoriete personage uit het boek!

The Coldest Girl in Coldtown - Holly Black
Om het wachten tot de vorige twee dragelijker te maken heb ik me alvast dit boek aangeschaft. De korte inhoud klinkt leuk en de reviews zijn goed, lijkt me al een goed begin!

2 opmerkingen: