Review Info


Achterflap
Hier vind je de korte inhoud, duh. Oja, als het een review van een reeks is schrijf ik een korte inhoud van het eerste boek.

Cover
Er staat altijd een cover bij mijn review. Welke? De paperback, hardcover, Nederlandse versie? Uh, hangt ervan af. Meestal diegene die ik het mooiste vind :p. En aangezien ik de cover ook een belangrijk onderdeel vind van het boek vind je ook mijn mening over de cover in mijn review. Dit zit er wel pas bij vanaf mijn review van Verraad in de Dalen.

Goodreads-sterren
Bij elke bookreview vind je ook de Goodreads-sterren. Als je je afvraagt wat Goodreads is en wat die sterren daar doen, lees dan deze twee eerder geposte berichten en alles wordt duidelijk!
Goodreads
Goodreads-sterren

Sterren
Ik review bijna enkel boeken die ik leuk vind. Dat is nu eenmaal de reden dat ik deze blog gemaakt heb, om te fangirlen over faaantaastische boeken. Als ik dan toch een boek review dat ik niet goed vond krijgt het geen sterren en is het wel duidelijk aan de review zelf dat ik het niet goed vond. Sterren gaan dus van 3 tot 5 sterren met hier een beetje uitleg:
  • 3 sterren: Ok
  • 3.5 sterren: Goed boek
  • 4 sterren: Echt wel een heel goed boek, verlies het niet uit het oog! (*addiction alert*)
  • 4.5 sterren: Superduper goed boek, zet het maar bovenaan in je to-read lijst, en ja dat is een bevel! (*high addiction alert*)
  • 5 sterren: OMG *sprakeloos*. Dit boek is A-MA-ZING. Wat zit je hier nog? Ren naar de boekenwinkel en koop het! (*critical addiction alert*)
Als je nog vragen hebt, laat een reactie achter en ik beantwoord ze! Ciao!