Emma

Hallo!

Ik ben Emma, een echt leesbeest. Ik ben zestien jaar oud, en zit in het vijfde middelbaar in de richting Latijn-Wiskunde+.

Ik woon samen met mijn ouders, broer en kat in België. Mijn kat is mijn katachtige dikke vriendin genaamd Mikka. Eén grote pluizenbol, die soms bijna kan praten, dat is Mikka. Ik heb ooit een blog bijgehouden over haar, al heel wat jaren geleden, hij bestaat nog steeds, maar ik post er niets meer op en hij is 'gesloten'.

Ik heb mijn hele leve lang al graag gelezen, maar het is dankzij Twilight en Goodreads dat ik het YA genre ontdekt. En wat een ontdekking! Ik ben compleet verslaafd aan lezen en doe soms bijna niets anders.

Wat ik dan nog doe buiten lezen? Ik heb natuurlijk deze blog te onderhouden en ik spendeer ook wel wat tijd goodreads afstruimend, opzoek naar nieuwe boeken. Maar om het eens niet over boeken te hebben: ik knoei ook graag met Xara Photo and Graphic Designer, een designprogramma, de banners die je zo boven sommige posten ziet zijn het resultaat van mijn creatieve uitspattingen. Ik speel ook saxofoon, al acht jaar nu. Eén van mijn recentere hobby's is boogschieten. Ik ben nog niet zo lang bezig, maar ik vind het alvast heel leuk.

Om terug naar boeken terug te keren, mijn favoriete boeken vind je in de zijbalk, scrol en gij zult vinden!

Veel leesplezier, en bedankt voor het langskomen!